Delen facebooktwitterviadeogoogle

Offertes en bestellingen

SPIRA_PASSERELLE

 

 

Het eerste contact met uw trappenfabrikant.

Kom naar één van onze toonzalen en ontdek er de modellen op ware grootte. U mag ze allemaal uitproberen!
U kunt ons natuurlijk ook contacteren via mail, fax, brief of telefoon.

 

 

Een offerte aanvragen.

Ons offertesysteem is zeer compleet hierdoor kunnen wij u snel een exacte prijsofferte bezorgen zonder op de werf te komen.

Het enige dat wij nodig hebben is uw architectenplan, maar indien u hierover niet beschikt (bij een verbouwing bijvoorbeeld) dan kan u ons ook een situatieschets met enkele maten bezorgen.

Wat hebben wij nodig: hoogte van vloer tot vloer, de maten van het trapgat, dikte van de vloer, positie van de muren en of er eventuele beperkingen in de ruimte zijn. Dit samen met enkele foto's van de situatie is steeds de beste manier.

Als u ons deze gegevens bezorgd dan kunnen wij u een offerte maken voor de verschillende modellen die passen voor uw situatie.

De vrijblijvende offerte bestaat steeds uit 2 pagina's:

  • De 1ste pagina gaat over de basistrap: de structuur, de treden, de leuning en balustrades.
  • De 2de pagina bevat dan alle mogelijke opties, van inox leuningen tot een totaalprijs met plaatsing.
Offerte_trap
 

Uw trap bestellen.

Om over te gaan tot een bestelling is het voldoende om de offerte getekend aan ons terug te bezorgen. Met eventuele opmerkingen. U kan hiermee ook altijd langskomen in onze toonzaal om uw verschillende keuzes te bespreken met ons personeel.
U krijgt een voorschotfactuur (ongeveer 35% van de offerte)
Op de offerte staan alle eenheidsprijzen vermeld. De uiteindelijke realisatie wordt met deze eenheidsprijzen afgerekend op de eindfactuur.
De termijn situeert zich tussen de 6 en 8 werkweken vanaf de maatopname en/of betaling van het voorschot. Bepaalde modellen (zeker zonder leuning) kunnen sneller afgeleverd worden.

SPIRA_showroom
 

Uw trap opmeten.

Er zijn 2 mogelijkheden :
- U situatie is redelijk eenvoudig en u neemt zelf de nodige maten. (enkel mogelijk indien u ook zelf plaatst)
- Wij komen ter plaatste de exacte maten nemen voor fabricage. Onze opmeter neemt dan met u rechtsreeks contact om een afspraak vast te leggen. Dit is natuurlijk pas mogelijk wanneer de werken voldoende ver geëvolueerd zijn (trapgat gemaakt, chape geplaatst, bezettings- en gyprocwerken gedaan). Indien de afwerking op de vloer er niet ligt dan houden wij hiermee rekening bij de fabricage.

maatopname_trap
 

2D en 3D plannen van uw trap.

Vervolgens ontvangt u de uitvoeringsplannen van uw trap(pen). Hierop staan de afwerkingsmaterialen en diensten vermeld.
Deze plannen moet u "voor akkoord" aan ons terug bezorgen. Hierna starten wij de fabricage.
Hoewel deze plannen redelijk compleet zijn, zijn ze natuurlijk maar een beeld van de realiteit.

technische_tekening_trap
 

Fabricatie van uw trap in ons atelier

Eenmaal het akkoord binnen is, start de productie in ons atelier te Vilvoorde. Laser, plasma, hout- en metaalfrezen worden ingezet om uw maatwerkproject te realiseren.

laswerk_trap
 

Levering van uw trap

Wij leveren in gans België. Indien u zelf komt afhalen in ons atelier vraagt u ons best even naar de grootte van het geheel om aangepast vervoer te kunnen voorzien. Bepaalde modellen passen in grote wagen voor andere is een kleine camionette nodig.

trap_montage
 

Plaatsing van uw trap

U kan uw trap zelf plaatsen, wij leveren dan alle vijzen en pluggen erbij die nodig zijn om de trap te monteren. Wij zorgen er ook voor dat er niets meer moet gelast worden ter plaatste en dat alle verbinden in elkaar vijzen. Elke situatie is weer verschillend, maar vraag gerust ons advies over de haalbaarheid van zelfplaatsing.

trap_werf

 

spira_trap